top of page

Leraren

Ons team staat voor je klaar om jouw tennis te verbeteren en in te spelen op jouw behoeften. We stellen de ze graag aan je voor. 

Koos

8d3dc138a5_edited_edited_edited.jpg

Na zijn carrière in de gezondheidszorg, startte Koos 30 jaar geleden met het combineren van zijn twee passies: het helpen van mensen, en tennis. Al snel koos hij ervoor om zijn eigen school op te richten, om zijn visie volledig te kunnen uitdragen.

Koos vindt het fijn om mensen vooruit te brengen, bijvoorbeeld tijdens het werken met personen met wat minder motorische vaardigheden.

Naast het geven van tennislessen en het runnen van de tennisschool, staat Koos graag op een kiteboard. Een bezige bij. 

Michael

IMG_2336_edited_edited_edited.jpg

Een jonge hond met frisse blik, een kritisch oog, 10 jaar ervaring als tennisleraar en de rust om zijn leerlingen zich op een voor hen comfortabele manier te laten ontwikkelen. 

Michaels persoonlijke manier van lesgeven, waarin technieken als een open voetenstand en een eigen kijk op positiespel centraal staan. Tijdens zijn lessen staan zowel progressie en plezier, welke onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, voorop - voor zowel kinderen als 60+ers.

Michael geeft ook nog eens online tennis tips en tricks, samen met zijn assistent Nova, die hem al kwispelend helpt. Nieuwsgierig hoe zij eruit ziet? Neem vooral een kijkje op haar

  • Instagram

Jeroen

B658CC9D6A1441CE9A3E4A5C6408C123_edited.

Het samenbrengen van beweging, plezier en vooruitgang is de kern van Jeroens trainingsfilosofie.

 

Met een achtergrond binnen fysiotherapie en als gecertificeerd Personal Trainer, analyseert hij beweging en is hij altijd op zoek naar optimalisatie. Het voorkomen van blessures en het aanleren van de juiste (loop) technieken vergroot het plezier van tennis op de korte en lange termijn.

 

Met Jeroens achtergrond in het competitiespel en zijn brede interesse naar tennis tactieken, kijkt en adviseert hij met plezier de tennisspelers binnen de lessen.

bottom of page