top of page
DSCF3578_edited_edited.jpg

Onze visie.

Wij geloven in plezier als voorwaarde om de meeste progressie te boeken. Of je nu start met je tenniscarrière op 7 of 70 - en of je nu extreem fit bent, of te maken hebt met bepaalde beperkeingen - aan techniek, tactiek en conditie kan altijd worden gewerkt. We doen dit op een positieve en constructieve manier, zodat iedereen zich thuis voelt bij onze school en een fijne tijd heeft op de tennisbaan en het maximale uit zichzelf kan halen. 

Met onze cursussen werken we zowel aan het verbeteren van de basisslagen, als tactiek en het conditionele aspect. Nieuwe inzichten vormen samen met onze ervaring in lesgeven, de basis om je vooruit te helpen.

Complex

Het complex.

Ons tenniscomplex is uitgerust met twee kunstgras tennisbanen. De banen zijn in 2020 vervangen, en zijn vergelijkbaar met een gravel baan: een hoge stuit, en de mogelijkheden om door te glijden voor de fanatiekelingen onder ons. We hebben voor kunstgras gekozen omdat het vriendelijk voor de gewrichten is, en betrouwbaar speelt.

In de hal kan zowel 's winters als 's zomers worden gespeeld. De wanden zijn namelijk voor een groot deel te openen, waardoor er in de lente en zomer een briesje door de hal kan waaien. Tevens beschikt de hal over een warmtekanon, zodat je geen last hebt van koude voeten in de winter. Ook hebben we full-court led-verlichting, 2 ballenkanonnen, en een kleedkamer.

Klaar met tennissen, of neem je iemand mee die liever aan passief sporten doet? We've got you covered. We hebben een kantine om nog even gezellig een drankje te drinken, met koffie en fris. En als het zonnetje schijnt, kun je natuurlijk ook gebruik maken van ons terras. 

bottom of page